avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 822 soluții astăzi

Joi, 20 martie, are loc evenimentul: Impozitul minim global de 15%: Cadrul de implementare a Directivei Pillar 2 în România. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general BF combustibil achitat cu card
Discuție deschisă în Contabilitate în general

BF combustibil achitat cu card

Buna ziua!

Administratorul firmei a plecat in deplasare si a platit cu cardul firmei combustibilul, are BF si chitanta aferenta de la Petrom. Ce note contabile fac? M-am zapacit, nu mai functioneaza creieru'. Ce anexez la decontul de cheltuieli?

Multumesc!

Cel mai recent răspuns: iulia53 , utilizator 08:37, 25 Iulie 2013
ei....cam multe schimbari de aceea ne zapacim,dar in loc de 542 dati avans prin alimentare cont card 5125=5311(5121) si decont cheltuieli delegatie prin 6022,4426=5125
625=5125
succes!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrare decont luubers luubers buna ziua, am urmatoarea situatie: - un sofer pleaca ca in cursa; la plecare i se da un avans de 500 euro. -la intoarcere preda decontul si cheltuielile in ... (vezi toată discuția)
Cash direct din bancomat gdec gdec Salutare la toti! Poate s-a mai discutat, dar eu nu am gasit nimic acum, asa ca intreb si eu: patronul retrage numerar cu cardul firmei din bancomat de pe ... (vezi toată discuția)
Achitare facturi prin card bancar adriana_ramona adriana_ramona Daca se achita facturi prin cardul bancar aferent contului curent al firmei cum este corect a se inregistra : 581=5121, 5311=581, 401=5311; sau direct ... (vezi toată discuția)