avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 906 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Legea restituirii proprietatilor
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Legea restituirii proprietatilor

Buna ziua,
Detin un teren pe care am si cadastrul facut din anul 2000. In urma cu doi ani unul dintre vecini a decedat. Mostenitorul acestuia si-a scos un titlu de propietate in baza unui certificat de mostenitor pe o suprafata de teren mai mare decat detine in realitate. Cartea funciara a acestuia arata ca detine din anul 1930 o suprafata de 250 mp(cea ce are si in prezent) iar certificatul de mostenitor si titlul de propietate au inscrise o suprafata de 300 mp. Vreau sa specific ca titlul de propietate a fost emis fara a se face masuratorile si fara sa se intocmeasca si sa se semneze procesul verbal de punere in posesie de catre vecini. Ca urmare am fost data in judecata pentru cei 50 mp plus daune in valoare de 400.000 euro. Ce sa fac?

Alte discuții în legătură

Aplicare legea 18/91 stregicu stregicu Buna ziua Dupa decesul mamei mele eu impreuna cu sora mea am actionat in judecata comisia locala pentru aplicarea legii 18/91 ca sa elibereze titlurilor de ... (vezi toată discuția)
Fond funciar ContSters206369 ContSters206369 buna ziua ,,, in 1990, am fost pusi in posesie pe o parcela mai multe persoane , au fost delimittate , suprafetele, si au fost eliberate titlurile . NU ... (vezi toată discuția)
Actiune rectificare titlu de proprietate dumifilote dumifilote In urma respingerii documentatiei cadastrale pentru o parcela, pe motiv ca indicativul cadastral din TP nu coincide cu cel din evidentele OCPI am depus in ... (vezi toată discuția)