Sunt din Brasov ... sunt cj stagiar ... am fost pe 10 MAI si mi-au comunicat ca taxa este 1500000 lei , imi trebuie o multime de acte , lunar 150000 lei ... intrumatorul meu a fost desemnat deja ( lucrez in cadrul CFR ) .... dar mi-au spus ca daca intrumatorul nu este si el inscris acolo imi vor desemna altul ( lucru imposibil , nu tine de mine ) .
Va rog dati-mi un sfat , Simona
Cam lapidar , revino cu date concrete, unde ai fost sa te inscrii ca pana pe 10 mai mai este.
Te duci , te inscri, ti se va desemna un consilier juridic definitiv care sa te indrume (asta in varianta in care nu cunosti tu pe unul dintre cei definitivi deja inscrisi), iar apoi, normal, vei da definitivatul.
Oricum la voi in Brasov in ceea ce priveste taxele de inscriere este boierie fata de Timisoara. Aici taxa de inscriere este de 100 euo, iar cotizatia 300.000 (care se cere a fi achitata in avans pe 6 luni).
Timi
Timi de ce nu te inregistrezi?
Valoarea cotizatiei si a inscrierii difera de la organizatie la organizatie si de la oras la oras.
Pentru Simona- inscriete in organizatia in care e inscris si maestrul care l-ai ales.
Draga Simona, si eu sunt din Brasov si m-am inscris de curand in CCJ. Domnisoara secretara este f draguta si te poate indruma in privinta procedurii de inscriere. Daca nu ai un cj definitiv iti pot desemna cei din colegiu un consilier din cadrul biroului de indrumare..nu esti obligata sa ai un coleg ca si indrumator. Dupa cum stii sambata trecuta a avut loc la bv depunerea juramantului cj, prilej cu care cei din organizatia de la bucuresti ne-au informat cu privire schimbarea modalitatii de pregatire a cj stagiari, prin infiitarea unei modalitati de verificare a cunostintelor,testare, punctare prin intermediul internetului si probabil aceasta indrumare va fi eliminata.
raisa