Sunt din Brasov ... sunt cj stagiar ... am fost pe 10 MAI si mi-au comunicat ca taxa este 1500000 lei , imi trebuie o multime de acte , lunar 150000 lei ... intrumatorul meu a fost desemnat deja ( lucrez in cadrul CFR ) .... dar mi-au spus ca daca intrumatorul nu este si el inscris acolo imi vor desemna altul ( lucru imposibil , nu tine de mine ) .
Va rog dati-mi un sfat , Simona
In general daca esti angajat la un loc de munca si conducerea a desemnat-o persoana cu vechime sa iti fie indrumator, cei de la ccj din brasov nu ti pot impune ei pe alt cineva. Deoarece cel mai indrepatiti este cel care te are sub o permaneta observatie la locul de munca. In ce priveste faptul ca acesta este insctris sau nu, e problema lui, inseamna ca a citit statutul acestei UCCJ si il nemultumeste multe articole. Cit priveste taxa si documentatia este aceiasi ca peste tot cu mici diferentieri. Iar suma asta de 1,5 este doar inceputul, mai bune registrele, roba, insigna, stampilele. Problema e ca eu nu stiu pe cineva care sa fie de acord ca firma sa suporte cheltuielile legate de profesie.