avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Acte necesare sala spinning
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Acte necesare sala spinning

Buna ziua.Sunt interesata sa deschid o sala de spinning si as vrea sa stiu sub ce forma as putea sa o deschis,daca e suficient un PFA, ce acte si autorizatii imi trebuie si daca este necesar un curs de calificare.Multumesc

Alte discuții în legătură

Infiintare intreprindere individuala mercureanclaudiu mercureanclaudiu buna,as dori sa aflu daca eu imi deschid o intreprindere individuala cu codul caen 4781 (vreau sa vand covrigi la toneta) neaparat imi trebuie o calificare ... (vezi toată discuția)
Pfa - sala de forta baubau12345 baubau12345 Ce trebuie facut pentru a devenii persoana fizica autorizata? (vezi toată discuția)
Sala aerobic Ieleni Ieleni Buna ziua.Sunt instructor de aerobic si doresc sa-mi deschid propria sala.Am gasit un spatiu de inchiriat unde nu trebuie sa fac mari investitii si as dori sa ... (vezi toată discuția)