avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1083 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... recuperare creante livret economii
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

recuperare creante livret economii

Am depus sume pe librete [editat] de 5000 lei in anii1990-1992.La solicitare retragere sume, conducerea [], prin corespondenta purtata, ma informeaza ca sumele depuse au sold zero dupa denominare moneda conform L348/2004. Apreciati ca se mai pot recupera aceste sume de cca 30000 lei ?Daca da, rog sa fiu contactat.
Ultima modificare: Joi, 25 Iulie 2013
ContSters214341, utilizator
In urma aplicarii prevederilor Legii nr. 348/2004 privind denominarea monedei nationale, incepand cu 1 iulie 2005, sumele depuse in conturi la banci au fost supuse prevederilor acestei legi, respectiv au fost convertite in noua unitate monetara. Suma exprimata in moneda veche a fost inlocuita cu suma exprimata in moneda noua, prin impartire la 10.000 (ex. suma de 10.000 lei a devenit 1 RON, iar 5.000 lei a devenit 0,5 RON).

Citeste mai mult: www.avocatnet.ro/content/for...
Follow us: Avocatnetro on Facebook

Prin urmare, puteti recupera suma de 3 lei. Probabil ca datorati bancii de economii o suma mai mare ca si comision de administrare cont de economii.
Ultima modificare: Joi, 25 Iulie 2013
ContSters214341, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotarare pana in 1 martie andrreyutz andrreyutz daca am hotararea irevocabilă pana in 1 martie pot sa iau toti bani sau in rate ? atasez Aceasta prevedere se aplica doar pentru actele administrative ... (vezi toată discuția)
Infiintare pfa Jeremy Jeremy 1. Va rog sa ma informati despre ce impozite voi plati dupa infiintarea unui PFA pentru asigurari obligatorii. 2. Pot tine eu, evidenta contabila primara ... (vezi toată discuția)
Firme inactive fifi58 fifi58 care este deosebirea intre firme inactivi , si firme cu activitate este suspendata In oct.2013 am suspendat activitatea si totusi in lista cu firme inactivi ... (vezi toată discuția)