gigipopa a scris:
Tot ceea ce am scris anterior este conform legislatiei actuale pe gaze, in vigoare.
Furtunul despre care vorbiti este un furtun special, asa cum am scris. Il puteti achizitiona si dvs. din comert, dar sa primiti certificat de calitate, declaratie de conformitate si buletin de verificare la presiune.
Revizia tehnica este obligatorie, nu la latitudinea consumatorului. Daca platiti in rate sau anual este aceeasi suma.
La instalatii de gaze pot interveni numai firme/ persoane autorizate.
Instalatorul a refuzat sa faca schimbarea, din motive pe care le cunoasteti dvs. si omul. Daca acceptati sa va faca el schimbarea cu furtunul care il avea in traista, nu era nicio discutie.
Trebuie sa va dezamagesc. Va spun toate cele mentionate de mine, din proprie experienta. Am trecut prin asa ceva si m-am documentat, pentru a nu fi pacalit de cei de la gaze.
Probabil doresc retragerea sesizarii dvs. pentru a nu se complica si eventual sa apara ceva amenzi contraventionale pentru comportament, nu pentru procedura de revizie gaze/ schimbare furtun, aprobate de catre Agentia nationala de reglementare in domeniul energiei (gazelor).
nu stiu de ce am eu impresia ca incercati sa acoperiti subiectul intr-un fel anume, insa in fine - daca asa e legislatia in tara asta, atunci nu e de mirare ca se alege praful de noi toti.
e vorba desrpre atitudine si nu ma voi lasa asa usor.
am patit-o acum 3 ani si cu cei de la electrica, cand ne-au schimbat contorul electric cu altul, conform fisei lor tehnice si mi-au trecut un index dublu, ca ne-am pomenit cu o factura de aproape doua sute si ceva de lei... pana cand i-am amenintat cu OPC-ul... mi-au trimis mesaj ca vor vedea, ca vor verifica, pana cand tot eu le-am trimis prin mail valoarea indexului T1+T2 care era mai mica decat valoarea rezultata trecuta pe fisa de schimbare a contorului electric...
- sa mai mentionez ca la cateva minute, m-am pomenit prin mail cu trei facturi, una storno, una noua pentru valoarea indexului gresit, plus inca o factura cu valoarea de la inceputul lunii pana la data prezenta din acea vreme - 2010... a caror valoare totala nu depasea 90 RON, asta cu tot cu scuzele de rigoare aferente situatiei create din intamplare sau cu o oarecare vointa din partea lor, ca daca plateam, eram sanatos.
asa ca, asemenea magarii la mine nu tin... iar faptul ca agentul respectiv se ruga de mine sa renunt la sesizarea respectiva, ca sa nu aibe probleme ”dansii” mie imi spune multe, asa ca, voi continua si va voi tine la curent.
...