Buna ziua! Sunt casatorita de 12 ani, casatorie din care au rezultat 2 minori, primul fiind recunoscut de catre tata, al doilea fiind motivul intentarii de catre sot a unui proces de "Tagada paternitate". Pe scurt, in ultimii ~3 ani, am fost separati in fapt, ba mai mult, sotul si-a schimbat domiciliul si inclusiv actele de identitate. In urma cu un an, eu si sotul am avut relatii sexuale ocazionale, in aceeasi perioada in care eu aveam o alta relatie. (Completez prin a spune ca si sotul avea, si are in continuare, o relatie, pe care nici macar n-o ascunde). In aceasta perioada a fost conceput cel de-al doilea minor. Daca eu sunt de acord ca sotul sa fie scos din certificatul de nastere al copilului, neavand siguranta paternitatii, in cazul intentarii de catre acesta a unui divort, va reusi, pe baza acestui fapt, sa obtina custodia primului minor(cel pe care-l recunoaste si pe care-l vrea)??? Mentionez ca in toata perioada separarii, minorul in discutie a locuit la mine, fiind singura care s-a ocupat de intretinere si educare. Colac peste pupaza, alocatia de stat a acestui minor e si in prezent pe numele sotului, copilul nemaibeneficiind de acesti bani din momentul separarii. Concluzionez: Risc sa pierd custodia primului minor in cazul in care recunosc acea relatie extraconjugala avuta in perioada separarii in fapt? Va rog din suflet sa ma ajutati! Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns:
Meina , utilizator
07:55, 30 Iulie 2013