avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 908 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Scoala de soferi - obligatii instructor
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Scoala de soferi - obligatii instructor

in ce interval de timp este obligat un instructor auto categoria b sa faca cele 30 de ore cu un elev? Daca am luat sala si mai am cam jumatate din ore e obligat sa faca orele sau poate sa imi ceara sa nu ma prezint la oras cand sunt programat

Alte discuții în legătură

Buna ziua , in luna martie a acestui an m-am inscris la scoala ... Nicoleta.I.Cimpoeru Nicoleta.I.Cimpoeru Buna ziua , In luna martie a acestui an m-am inscris la scoala de soferi X unde instructor auto (individual zice el) era angajat o cunostiinta. Am ... (vezi toată discuția)
Probleme cu scoala de soferi AndreiIonescu0405 AndreiIonescu0405 Buna ziua. Vă rog din suflet sa ma ajutați. Pe data de 21.12.2018 m-am înscris la o scoala de șoferi foarte veche și renumită de la mine din zonă. ... (vezi toată discuția)
Pentru a da sala trebuie să am minim 10 ore de conducere? eu ... Utlizator2023 Utlizator2023 Pentru a da sala trebuie să am minim 10 ore de conducere? Eu unul am cautat și recăutat și nu găsesc nicăieri această variantă. Asta mi-a spus ... (vezi toată discuția)