avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Pentru a da sala trebuie să am minim 10 ore de ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Pentru a da sala trebuie să am minim 10 ore de conducere? Eu ...

Pentru a da sala trebuie să am minim 10 ore de conducere? Eu unul am cautat și recăutat și nu găsesc nicăieri această variantă. Asta mi-a spus instructorul auto azi, cum ca pentru a mi lua dosarul pentru examinare trebuie să fac 10 ore de conducere. Sunt înscris la categoria B.

Alte discuții în legătură

Buna ziua , in luna martie a acestui an m-am inscris la scoala ... Nicoleta.I.Cimpoeru Nicoleta.I.Cimpoeru Buna ziua , In luna martie a acestui an m-am inscris la scoala de soferi X unde instructor auto (individual zice el) era angajat o cunostiinta. Am ... (vezi toată discuția)
Scoala de soferi ContSters327623 ContSters327623 Buna ziua! Am inceput o scoala de soferi si nu stiu daca o voi mai termina fara sa nu fiu furata la greu si umilita groaznic. Am luat PROBA TEORETICA DIN ... (vezi toată discuția)
Scoala de soferi - obligatii instructor eu77 eu77 in ce interval de timp este obligat un instructor auto categoria b sa faca cele 30 de ore cu un elev? Daca am luat sala si mai am cam jumatate din ore e ... (vezi toată discuția)