avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Persoana care deranjeaza
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Persoana care deranjeaza

Buna seara,
Va expun o problema de care ma lovesc de vreo cateva zile si anume.
Eu locuiesc la casa si am instalata o sonerie adica butonul soneriei la poarta si soneria in casa si de vreo cateva zile o persoana necunoscuta actioneaza soneria si dispare si acest lucru de mai multe ori pe zi intrebarea mea este ce trebuie sa fac in acest caz vorbesc din punct de vedere legal.Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 18:51, 31 Iulie 2013
Ca sa puteti face ceva din punct de vedere legal, mai intai trebuie sa identificati persoana care va deranjeaza, ceea ce ar insemna ori sa montati camere de luat vederi, ori sa il surprindeti chiar in "exercitiul functiunii" pe faptuitor.
Bun sa presupunem ca surprind faptuitorul in "execitiul functiunii" acesta bineanteles ca o sa fuga alerg il prind si dupa aceea ce..............................
Daca identificati autorul,daca il prindeti ,solicitati oficial politia responsabila domiciliului dvs-eventual prin serviciul de urgenta
Si sa zica ce, ca a sunat la sonerie ? Nu e urgenta cat sa sune la 112.
Daca veti obtine filmari ca face asta ca si ocupatie , suna si fuge, mergeti la politie cu filmarile, poate fi amendat dupa Legea61/91.
Ultima modificare: Duminică, 28 Iulie 2013
gi-jane2, moderator
Am precizat apelarea serviciului de urgenta deoarece acesta detine autoritatea si competenta sa dispuna sectiei de politie responsabile solutionarea in regim de urgenta
Daca cetateanul solicita direct la sectie ajutor,echipaj,de regula se comunica raspunsuri de genul "nu avem personal,nu avem masina la dispozitie,dsau mai asteptati ca nu este urgenta."..

Alte discuții în legătură

Vecinul ma hartuieste si ma filmeaza Darcleu Darcleu Buna ziua, de 4 ani s-a mutat o familie langa noi. Au inceput cu procese pentru pamant, ne-au trimis sanepidul pentru cocina de porci,controale pentru fosa ... (vezi toată discuția)
Bună ziua tuturor: am câțiva vecini care au dat în patima ... mapostolro mapostolro Bună ziua tuturor: Am câțiva vecini care au dat în patima supravegherii video . Până aici, nicio problemă. Securitatea casei este primordială. Ce ne ... (vezi toată discuția)
Camera supraveghere si microfon sebiedy sebiedy Buna ziua! Locuiesc intr-un bloc de 4 etaje cu 20 de apartamente. Un vecin de la etajul 1 si-a montat pe palier o camera de supraveghere ascunsa intr-un senzor ... (vezi toată discuția)