avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 831 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Permis conducere suspendat alcoolemie 0,11
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Permis conducere suspendat alcoolemie 0,11

Buna seara,
Am si eu o problema, poate cineva aici are niste sfaturi.
Am fost oprit de politia rutiera pentru un control cu etilotest intr-o seara. Am suflat in chestiunea aceea si a iesit 0,11. Agenta care m-a testat atunci mi-a zspus "ghinion"... daca aveati 0,10 nu se intampla nimic, dar la 0,11 mi-a suspendat permisul pe 3 luni si mi-a sugerat sa merg la judecatorie sa depun contestatie si sa iau certificat de grefa sa merg sa imi recuperez permisul.
Zis si facut!
Dupa aceea, mi-a fost respinsa cererea pentru ca nu am scris pe copia dupa buletin si proces verbal "conform cu original" cu termen de reexaminare in 15 zile.
Am retrimis documentele pe care am scris "conform cu original" am fost citat insa nu am timbrat cererea si s-a respins din nou.
Mi-a venit acasa hotarare cum ca s-a anulat cererea insa in incheierea aceea civila, grefiera a scris alt numar de dosar care nu e al meu, dar ca destinatar apare numele meu...

Am verificat cu un prieten de la rutiera, permisul meu e valabil. Ce se intampla in acest caz? Ce e de facut?

Cu stima,

Alte discuții în legătură

Permis conducere suspendat alcoolemie 0,11 mihaialx mihaialx Buna seara, Am si eu o problema, poate cineva aici are niste sfaturi. Am fost oprit de politia rutiera pentru un control cu etilotest intr-o seara. Am ... (vezi toată discuția)
Permis retinut pentru alcool cristy46 cristy46 Buna ziua va rog daca imi puteti raspunde la intrebarea ca am condus baut pe teritoriul portului cta si am fost oprit la un simplu control de rutina si au fost ... (vezi toată discuția)
Problema permis suspendat ContSters320491 ContSters320491 Buna ziua, Seara trecuta am patit un mic ghinion circuland cu autovehiculul personal dupa ce am luat o curba am oprit masina pe un trotuar ghinionul meu a ... (vezi toată discuția)