avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2059 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Permis retinut pentru alcool
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Permis retinut pentru alcool

Buna ziua va rog daca imi puteti raspunde la intrebarea ca am condus baut pe teritoriul portului cta si am fost oprit la un simplu control de rutina si au fost chemati cei de la rutiera am suflat in etilotest cu valoarea de 0.64 si la sange de 1,40 prima si 1,20 a doua.sunt 5 luni de atunci.
Nu ati formulat nicio intrebare
Este 1 oara cand fac asa ceva nu mai am avut probleme cu legea si doresc sa intreb cum si in ce fel se desfasoara dosarul meu in aceasta situatie.mam supus analizelor nu mam opus am vorbit frumos si tot astept
Am depus o cerere la parchetul cta si am primit acasa ca nu este nevoie sa merg in audienta si mi sa respins cererea.la politia rutiera mi sa spus ca permisul este suspendat nu pot da reexaminarea pana nu primesc si ei o rezolutie.
O sa fiti chemat pentru aducerea la cunostinta a calitatii de suspect, ulterior pe cea de inculpat, daca intelegeti, veti da declaratii, probabil veti fi trimis in judecata si acolo stabileste instanta.
Permisul nu il vedeti cat timp dureaza cercetarile, daca veti fi condamnat, permisul se anuleaza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alcool la volan cristy46 cristy46 Buna Ziua va rog f mult daca imi puteti da un raspuns.In noiembrie 2016 am fost oprit de politia de frontiera pe teritoriul portului cta eram baut si au fost ... (vezi toată discuția)
Infractiune la legislatia rutiera corina78 corina78 As dori un sfat de la un specialist cu privire la urmatoarea situatie: conducere in stare de ebrietate pe un drum public, refuz recoltare probe biologice a ... (vezi toată discuția)
Sentinte posibile? conducere sub influenta alcoolului valentin.balasa valentin.balasa Buna ziua, As dori sa stiu care sunt sentintele posibile si cele probabile in cazul meu, explicat mai jos: Acum 3 ani in data de 31.01.2016 am fost oprit ... (vezi toată discuția)