avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 834 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Traduceri Acte romanesti necesare pentru Visa Imigrare SUA
Discuție deschisă în Traduceri

Acte romanesti necesare pentru Visa Imigrare SUA

Buna ziua,

As dori sa stiu daca actele in limba romana necesare pentru viza de emigrare in US ca si sotia unui cetatean American(certificat de nastere,certificat de casatorie,pasaport) trebuie si traduse si legalizate si apostilate?
Sau este de ajuns sa fie doar traduse si legalizate la notar?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Laura Ciobeica , moderator 10:09, 30 Iulie 2013
Trebuie sa luati in considerare cerintele specifice cazului Dvs. Daca doriti obtinerea cetateniei, green-card, etc. recunoasterea documentelor se face prin apostilarea originalelor dupa care se traduc si se legalizeaza de catre notar. In anumite cazuri, dupa aceasta procedura, se cere apostilarea ulterioara a documentelor la Camera Notarilor.
Actele mentionate in ceea ce priveste setul de documente pentru cererea vizei le obtineti de la biroul consulatului respectiv sau din urmatoarele linkuri:
[ link extern ]
[ link extern ]
Aveti aici un ghid pentru solicitantii vizelor:
[ link extern ]
L.C.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casatoria cu un cetatean american criscrissy criscrissy buna ziua, am si eu cateva nelamuriri privitor la casatoria cu un cetatean american,de fapt as dori sa stiu daca cineva s-a casatorit cu un cetatean american ... (vezi toată discuția)
Traducere si legalizare acte studii anamariagroza anamariagroza care este calea de urmat in vederea traducerii si legalizarii actelor de studii superioare emise in Romania? procedura de traducere si legalizare poate fi ... (vezi toată discuția)
Casatorie in usa Octavia Turbatu Octavia Turbatu Buna ziua, va rog dragi colegi de forum sa ma ajutati cu informatii legate de o casatorie in USA. Ea, romanca, el roman stabilit de 5 ani in USA., rezitenta ... (vezi toată discuția)