Buna ziua! In urma cu 13 ani am cumparat, impreuna cu sotul meu, un apartament si un garaj, vanzatorul fiind o ruda care tocmai se muta din localitate. Am achitat suma ceruta pe apart si am facut actele, iar garajul l-am achitat dupa vreo jum de an deoarece noi nu aveam suma completa. Intre timp am inceput renovarile, am nascut un copil, am reluat serviciul si toate problemele aferente care ne-au determinat amanarea actelor ptr garaj. Precizez ca fiind o ruda f apropiata nu mi-am facut nicio problema, mai ales ca si ei erau ocupati cu constructia noii case si spuneau ca nu au timp sa vina in oras. Am folosit garajul, am platit impozite, totul corect. Anul trecut am deschis divort si partaj datorita problemelor aparute intre mine si sot, iar aceasta familie spune ca ne face acte, ba ca nu ne mai face deloc, ba ca e posibil sa-i faca numai lui. Sotul profita de situatie si a schimbat incuietorile, cu tot ce aveam inauntru (garajul este f mare, cu subsol, toate dotarile, acolo si copilul avea jucarii, bicicleta, etc pe care acum refuza sa i le dea).Partajul a inceput, urmeaza sa platesc taxa de timbru, dar nu pot include si garajul deoarece nu avem acte. Cum sa procedez ptr a obtine bunul ptr care am platit si pe care l-am folosit atatia ani? Cand i-am dat banii au fost martori mama mea si sotia lui. Exista vreo solutie? Mai nou, ex sotul a inchiriat garajul , deci acum vad vecini care intra acolo, iar cand am anuntat politia mi s-a spus ca daca nu am acte nu pot sa reclam. Ce ma sfatuiti sa fac? Va multumesc ptr rabdarea de a-mi citi mesajul si ptr eventualele raspunsuri !
Cel mai recent răspuns:
Rebecca10 , utilizator
22:16, 2 August 2013