Ce măsuri poate dispune patronul în cazul în care un salariat refuză să intre deservici în cazul stailirii cu 24 de ore înnainte a unui program de 12/24 adică un program de 240 de ore lunar din care cel puțin 10 servicii x12 ore de noaptea?
8 ore pe zi/ 40 de ore pe săptămână
Dar mai specifică că repartizarea programului este de 8-16 ore/zi ore/noapte în funcție de cerințele clientului.
Eu am refuzat să mă prezint la servici mâine deoarece pe lângă faptul că am prestat 2 servicii în plus pe post de caz de forță majoră(s-a produs un furt în obiectiv și aptronul a dispus demiterea celo 2 agenți implicați ceea ce după mine nu este un caz de forță majoră dar trecem peste) am și o situație urgentă de rezolvat la bancă, situație ce mă putea costa foarte mult dacă nu o rezolv mâine.Am programat-o pe mâine deoarece știam că am zi liberă dar cum am fost anunțat cu 24 de ore înnainte de acecestă schimbare nu am mai avut cum să amân treaba respectivă.
Deci din câte știți ar fi vreo șansă ca patronul să îmi desfcă contractul de muncă sau să refuze să mă mai primească la muncă că am refuzat să mă prezint mâine la servici Deși schimburile sunt cu 3 agenți pe schimb adică se lucrează în 2 schimburi eu doresc să lucrez 8 ore/zi în 3 schimburi nu cum vor patronii 12/24 dar cu salariul cuvenit.
Acum cu majorarea salariului minim pe economie și ținând cont că am în prezent un salar de încadrare brut de 840 voi beneficia chiar dacă nu închei un act adițional de salarul de bază mărit la 940?
Servicii 24/24
ASL
Ce presupune munca in ture (pentru un client care cere servicii 24/24)? Ture/sporuri de noapte? spor de weekend? spor pentru zilele libere prin lege? Taxe? ... (vezi toată discuția)