avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 412 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Modificari cod rutier
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Modificari cod rutier

Buna ziua,
Din cate am inteles din 8 aug. 2013, odata cu intrarea in vigoare a noilor modificari pentru codul rutier, rezultatul probei teoretice auto (sala) este valabil timp de un an de zile, in cazul in care candidatul este respins la traseu, nu mai e nevoie de repetarea probei teoretice. Va rog sa imi spuneti daca aceasta reglementare se aplica retroactiv. Adica, daca am dat sala in iulie si am picat traseul, acum cand sustin proba practica din nou, trebuie sa dau iar sala?
Cel mai recent răspuns: onix33 , utilizator 16:05, 25 Septembrie 2013
Votati ce propuneri doriti sau nu sa ramana in Codul Rutier! [ link extern ] /
Ultima modificare: Miercuri, 25 Septembrie 2013
onix33, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Circulatie - examen scoala de soferi jitcadiana jitcadiana Buna ziua,am si eu o intrebare ca nu mai inteleg nimica...pana la urma daca iau sala la scoala de soferi si pic la traseu, trebuie sa mai dau iar sala?sau doar ... (vezi toată discuția)
Dupa cat timp poate o persoana sa sustina din nou examenul teoretic pentru carnet daca a fost respinsa la traseu? LuchianSeb LuchianSeb Buna ziua. Daca o persoana obtine punctajul necesar la examenul teoretic pentru obtinerea carnetului de soferi, iar apoi nu obtine un punctaj bun la proba de ... (vezi toată discuția)
Legislatie auto lucian paduraru lucian paduraru Buna ziua. Va rog sa-mi spuneti daca am picat la oras este obligatoriu sa mai dau o data sala si daca puteti sa-mi spuneti si actul normativ unde este stipulat ... (vezi toată discuția)