avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 471 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Excursie ratata
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Excursie ratata

Buna ziua,deci eu sunt elev am 17 ani jumatate,am platit la liceul unde invat suma de 700 ron pentru o tabara in Baia Mare,cand am dat banii ne-au promis ca stam 7 nopti si 8 zile,sa cautam pe net penisunea/vila mara 3*,ca v-om avea discoteca in "vila/pensiunea" respectiva,ca v-om avea oameni de divertisment care ne v-or creea diferite concursuri,ca v-om intalnii altii 150 de copii cu care v-om avea diferite activitati.
In realitate a fost diferit am stat la un centru de agrement de 1*,6 nopti si 7 zile,cu gandaci in camera,paturi ca la spital,numai e cazu sa zic ca nu am avut oameni de divertisment/discoteca,nu am avut voie sa ne apropiem de ceilalti copii ne certau spunundu-ne "ca nu sunt din grupu nostru sa numai stam cu ei".Intrebati de toate neplacerile de mai sus ni s-a raspuns la o singura intrebare : "Numai stam o noapte in plus deoarece nu ne-am mai cazat 1 noapte in Cluj",dar tot 700 ron am achitat.Am vrut sa plecam a 3 a zi(5 din aproximativ 40 de elevi) si nici macar nu s-au chinuit sa ne opreasca ne-a dat verde sa plecam.
Ce e de facut? Cum as putea sa imi recuperez o parte din suma de bani sau toata suma pierduta? Sau ce este de facut ?:)
Scuzati-mi gramatica de 6 nopti nu m-am odihnit cum a trebuit .
Ultima modificare: Vineri, 2 August 2013
ContSters297585, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters297585 , utilizator 23:02, 2 August 2013
Deci, in primul rand trebuie sa aflati cum sau contractat serviciile, prin agentie turistica s-au direct cu pensiunea respectiva.
Daca sa organizat prin agentie turistica atunci se incearca rezolvarea pe cale amiabila cu reprezentantii agentiei, in cazul unui raspuns nefavorabil se adreseaza o sesizare ANPC de catre organizatorul excursiei sau o puteti face personal pe saitul ANPC unde prezentati serviciile ptr care ati platit si cele care vau fost oferite, fara oameni de divertisment/discoteca care nu vau creeat concursuri, ca ati avut gandaci si nu vau lasat sa va jucati cu alti copii.
[ link extern ]
Pana la urma toate se rezolva, important este sa insistati.;)
Persoana responsabila cu grupul de elevi nu a observat conditiile de cazare? Nu a luat nicio masura pentru rezolvarea situatiei?
deci ne-a spus ca nu este asa rau,ei nu au facut nimic si problema este faptul ca ne-au mintit de la inceput(profesorii) au spus ca stam 7 nopti si 8 zile si am stat mai putin cu aceeasi bani ei practic ne-au mintit.Eu problema o vad in felu urmator,ei ne-au inchiriat centru de agrement pt ca profesorii au vorbit cu ei,nu ii vad reponsabili pe cei de acolo,e ca si cum imi fac un grup inchiriez o barca pt 900 ron si barca in sine e de 500 ron in plus tabara a fost facuta prin ministeru invatamantului.Eu vad responsabili profesorii si vreau sa aflu cum ii pot da in judecata ei au organizat ei au mintit noi am platit acum e randu lor sa se descurce.Am si martori suficienti.
Parintii ce parere au? Nu lau intrebat nimic pe profesorul care sa ocupat de excursie?
Normal ca nu le-a convenit pe ce au dat banii,au vorbit si cu profesorii dar nu au rezolvat nimic daia am si apelat aici,ca daca se rezolva ceva pe cale amiabila inafara vorbelor"nu e asa de rau" nu as mai fi apelat aici :)
Eu vreau ceva conceret sa ii dau in judecata ca,cu vorba buna nu se poate,am si poze unde am ajuns si o inregistrare cu explicatia data de profesori noua :) in legatura cu bani si cu cazare ,sunt niste foi care ni le prezinta unde pare totul ok,ce de la centru de agrement nu au vrut sa ne spuna cat au platit.Vreau sa aflu calea de atac unde sa ma duc si ce trebuie sa fac :)
Ultima modificare: Vineri, 2 August 2013
ContSters297585, utilizator

Alte discuții în legătură

Bullying la școală camelllia camelllia Buna ziua, am un copil clasa 5-a la un liceu. Am zis ca primele 2 luni sunt de acomodare, in special baietii incercand sa stabileasca niste ierarhii, dar in ... (vezi toată discuția)
Un cetatean :legatura dintre rezultatele execrabile ale examenelor de bacalaureat si viata de zi cu zi Radu Gabrian Radu Gabrian Probabil ca lumea are sentimente contradictorii in legatura cu rezultatele execrabile ale celor doua sesiuni ale examenelor de bacalaureat. Probabil ca unii ... (vezi toată discuția)