avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 507 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... TVA de incasat
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

TVA de incasat

Buna ziua. Detin o firma in Germania si o firma in Romania. Pe firma din Germania am de incasat TVA (romanesc). Ce lege se aplica - codul fiscal din Romania, din Germania sau impreuna? Factura nu este platita, dar pentru nemti nu este asta o problema. Cand vor cere acordul Romaniei pentru acest TVA se va verifica in Romania daca firma RO este platitoare de TVA si atat, sau vor pune conditii sa fie si achitata aceasta factura? Astept raspunsurile d-voastra si va multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Provocare TUDORCRISTIAN TUDORCRISTIAN Buna ziua. Detin o firma in Germania si o firma in Romania. Pe firma din Germania am de incasat TVA (romanesc). Ce lege se aplica - codul fiscal din Romania, ... (vezi toată discuția)
Cumparare masina sh - achizitie tva Roger25 Roger25 Buna ziua, Am gasit un tip (pare de incredere, din ce imi povesteste), care are o firma care se ocupa cu masini second-hand din spatiul intracomunitar ... (vezi toată discuția)
Declaratia 301 si 390 szasza szasza Buna seara, Va rog ajutati-ma, ca nu stiu trebuie sa depun D301 si D390? Am o firma SRL-D, neplatitoare de TVA, avem achizitii de bunuri din Germania, am ... (vezi toată discuția)