avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 791 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Actiuni la o societate SA - procedura de faliment ...
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Actiuni la o societate SA - procedura de faliment initiata

Buna ziua!
La o societate SA la care s-a dispus declansarea procedurii faliment prin decizie judecatoreasca in 2007 ce se intimpla cu actiunile?
Am pe cineva in familie care in urma celebrei cuponiade de prin 92-93 are actiuni la aceasta societate.
Cum pot afla ce s-au intimplat cu actiunile respective?
E posibil sa fi fost preluate de altcineva sau pur si simplu au devenit hirtii goale?
Unde pot sa ma interesez?

Multumesc pt suport!
Cel mai recent răspuns: adelaida_07 , utilizator 15:33, 3 August 2013
Actiunile au valoare cand o societate este pe profit, cand este in faliment sunt doar hartii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Administratorul se obliga in solidar cu firma ina86 ina86 Buna ziua! Speta mea este urmatoarea: O societate (srl) incheie cu un alt srl un contract comercial(achizitii produse), in contract fiind specificat faptul ... (vezi toată discuția)
Executare silita administrator firma ramolex ramolex buna seara! este corect ca administratorul unui srl sa fie executat silit pentru datoriile firmei catre stat? mentionez ca nu s-a declansat procedura ... (vezi toată discuția)
Nu am primit dividende verde maria verde maria buna dimineata. A o problema cu faptul ca nu mi s-a platit niciodata dividende de la societatea unde detin actiuni de la \"mare cuponiada\". Am luat legatura ... (vezi toată discuția)