avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 638 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... PFA frizerie cu punct fix
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

PFA frizerie cu punct fix

Buna ziua!

Am deja un PFA pe care o sa adaug la sfarsitul lunii si codul CAEN aferent activitatii de frizerie . Intrebarea mea este ce inseamna un PFA cu punct de lucru fix ? Daca inchiriez o garsoniera de 16-18 m , cu un singur scaun de frizerie , am un anunt pe usa cu preturi , se numeste ca am o frizerie si ma incadrez altfel decat la norma de venit ? Va multumesc!
Ultima modificare: Sâmbătă, 3 August 2013
CristinaDumi, utilizator

Alte discuții în legătură

Infiintare frizerie cyp80myr cyp80myr Am 32 de ani si as dori sa deschid o frizerie,dar nu am calificare.Se poate?Am spatiul meu si pentru ca nu am calificare ,as dori sa inchiriez scaune.Daca se ... (vezi toată discuția)
Profesia de hair stylist Laura Vitan Laura Vitan Am I.I. si sunt catre sfarsitul unu curs de hair stylist, pot practica meseria fara a incheia CIM, in salonul altciuva? Care ar fi alternativa? Am mai intrebat ... (vezi toată discuția)
Problema cauzata de un tert Ionut Stamate Ionut Stamate Buna ziua, O sa detaliez mai jos toata situatia astfel incat sa va faceti o idee mai buna. Am o activitate prin PFA din 2020 (cod caen 7420) si in 2021 am ... (vezi toată discuția)