avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 910 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Scutire impozit pe venit Programatori
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Scutire impozit pe venit Programatori

Buna ziua!
Am absolvit studiile de Master, specializarea Informatica, la universitate acreditata, iar imediat dupa aceea m-am angajat (iulie 2012) la o firma din Bucuresti. Am aflat de curand ca programatorii beneficiaza de scutire de impozit pe venit.
Ce conditii trebuie sa indeplineasca firma?
Daca acele conditii au fost indeplinite de mai mult timp, se mai pot recupera banii platiti la stat?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 18:20, 3 August 2013
Goagal, "scutire impozit programatori".
[ link extern ]
Firma trebuie sa fie cea care trebuie sa cunoasca cel mai bine legislatia din domeniu si sa aplice corespunzator prevederile legii.
Ultima modificare: Sâmbătă, 3 August 2013
cyan, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diploma pentru scutire impozit programatori abc82 abc82 Buna ziua, as dori sa aflu daca diploma de la Universitatea Titu Maiorescu, Facultatea de Informatica, specializarea Informatica, Invatamant la Distanta se ... (vezi toată discuția)
Scutire impozit domeniu informatic P_Ioan P_Ioan Buna ziua, Am o nelamurire in legatura cu acest subiect. Am terminat facultatea de Matematica Informatica (3ani ). Indeplinesc toate conditiile din ... (vezi toată discuția)
Scutire impozit it xulescu23 xulescu23 Sunt licentiat in Jurnalism, Comunicare si Relatii Publice si urmez un program de masterat in cadrul Facultatii de Cibernetica de la ASE. As vrea sa stiu ... (vezi toată discuția)