avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 872 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... balcon daramat
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

balcon daramat

am construit un balcon in 1997 fara autorizatii.Am avut acordul asociatiei de locatari si al 8 din 15 locatari ai scarii.Locuiesc la parter si nu mai sunt balcoane deasupra.Am fost la primarie in 1997 pentru autorizare dar nu s-a aprobat.Ce pot face sa intru in legalitate sau daca pot face ceva?Daca as face o cerere pentru concesionarea terenului as putea obtine apoi autorizatiile necesare?
Ultima modificare: Marți, 17 Martie 2009
mdolcianuf, utilizator
Cel mai recent răspuns: nucu$ , utilizator 00:56, 17 Martie 2009
Nu va ramane decat sa mai incercati o autorizare.B-)S-au mai schimbat persoanele si viziunile dupa atatia ani.s-ar putea sa se lase si cu chirie pentru terenul ocupat:(

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor balcon mdolcianuf mdolcianuf Daca am construit un balcon fara autorizare in 1997 mai poate fi daramat acum dupa 12 ani?Daca incerc sa primesc terenul in concesiune am sanse ca sa primesc ... (vezi toată discuția)
Demolare balcon - se poate sau nu ? Georgiana R Georgiana R Buna ziua, De curand s-a intamplat ca un vecin de la etajul 4 sa se ia de toata lumea de la parter cu privire la balcoanele construite de acestia. El ... (vezi toată discuția)
Teren constructie balcon paliucatalina paliucatalina as dori sa aflu cui ii apartine terenul de sub balcoanele de la etajele superioare ale blocului? Mentionez ca in contractul de vanzare-cumparare nu se ... (vezi toată discuția)