avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 558 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... PFA - schimbare sediu social Bucuresti (aceeasi adresa ...
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

PFA - schimbare sediu social Bucuresti (aceeasi adresa numai ca alta scara/apartament)

Buna seara,

As dori sa achizitionez un apartement prin programul prima casa. Proprietarul de la care as dori sa il achizitionez are un PFA cu adresa sediului social a apartamentului. El mi-a spus ca il muta (Bucuresti-Bucuresti; practic ramane aceeasi adresa nu mai ca il muta la pe un alt apartament), dar as dori sa stiu cat dureaza aceste formalitati si, de asemenea, daca faptul ca are acel PFA cu sediul la apartament ne poate afecta pe noi ca si cumparatori in procesul de acceptare a creditului de care banca?

Multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Vanzare apartament cumparat prin prima casa Daniela_83 Daniela_83 Buna ziua tuturor, Am cumparat in ianuarie 2011 un apartament prin programul Prima Casa. Pentru ca eu si prietenul meu nu eram casatoriti, el nu a putut fi ... (vezi toată discuția)
Vanzare apartament luat prin programul prima casa euggen23 euggen23 Buna ziua tuturor, am o nelamurire in caz ca ma pueti ajuta. Prin februarie-martie 2010 am cumparat un apartament prin prima casa, iar acum as ... (vezi toată discuția)
Sediu social, comodat pe ap prima casa Trader Trader Trader Trader Sund deja in \'sapaturi avansate\' sa aflu in ce conditii as putea muta sediul social din sectorul 2 in sectorul 4, cu un contract de comodat nou pe o camera a ... (vezi toată discuția)