Buna ziua,
In urma introducerii unei cereri privind ordonanta de plata impotriva unei firme, s-a admis cererea, am primit ordonanta si am trimis cererea de executare silita la executor. Insa am verificat firma respectiva pe portaljust.ro si am aflat ca s-a admis "cererea promovata de Oficiul Nat. al Reg. Comert. si s-a dispus dizolvarea paratei in temeiul art.237, alin.1, lit.c din Lg.31/1990" - mai exact s-a dispus dizolvarea societatii respective pentru faptul ca firma "si-a incetat activitatea, nu are sediul social cunoscut sau nu-si indeplineste conditiile referitoare la sediul social sau asociatii au disparut ori nu au domiciliul cunoscut sau resedinta cunoscuta". O alta firma si Directia Gen. a Finantelor Publice au facut recurs, insa recursul a fost respins in aprilie 2013. Eu am primit ordonanta de plata in iulie, insa stiu ca acum ar urma lichidarea firmei (daca are datorii la fisc, se va cere numirea unui lichidator, daca nu are, va fi radiata din oficiu,dar asta va mai dura). Ce pasi ar trebui sa urmez acum (in calitate de consilier juridic la firma creditoare) pentru a recupera debitul pe care firma respectiva ni-l datoreaza (avand in vedere ca am trimis si cererea de executare silita la executor)? Multumesc mult