avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1776 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Firma - adresa gresita
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Firma - adresa gresita


Va rog sa ma ajutati si pe mine cu urmtoarea situatie:
Am cumparat in urma cu 3 ani , o garsoniera printr-un credit bancar,Prima-Casa, problema este ca in contractul de vanzare-cumparare s-a strecurat o greseala si anume, fizic, garsoniera se afla pe strada Barsanesti , iar in contract este scris ca se afla pe Aleea Barsanesti. Este adevarat ca in apropiere se afla si Aleea Barsanesti.
Cum trebuie sa procedez ca sa se rectifice aceasta greseala ? Si daca se poate sa imi spuneti si costurile acestei operatiuni

va intreb aceste lucruri deoarece am incercat sa fac o firma la aceasta locatie si cand au venit sa faca verificarea de sediu au refuzat pana la solutionarea acestei situatii. In cazzul in care rezolv problema cu adresa , unde trebuie sa mai merg ca sa rezolv si cu actele firmei?
Cel mai recent răspuns: adelaida_07 , utilizator 14:18, 6 August 2013
Va sugerez sa discutati cu notarul care a intocmit actul de vanzare - cumparare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rectificare contract vanzare-cumparare alexvalentin alexvalentin Buna ziua, Va rog sa ma ajutati si pe mine cu urmtoarea situatie: Am cumparat in urma cu 3 ani , o garsoniera printr-un credit bancar,Prima-Casa, ... (vezi toată discuția)
Contract inchiriere fara adresa? buna ziua! ne-am mutat intr-un ... dan3s2020 dan3s2020 Contract inchiriere fara adresa? Buna ziua! Ne-am mutat intr-un imobil de curand, proprietarul ne-a spus ca nu are nomenclatura stradala , prima data am ... (vezi toată discuția)
Trebuie să rectific o eroare materială în adresa apartamentului: ... Ileana2022 Ileana2022 Trebuie să rectific o eroare materială în adresa apartamentului: este scrisă greșit scara, atât în contractul de vânzare-cumpărare (întocmit în ... (vezi toată discuția)