avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 687 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Legea 167/28.05.2013 pentru modificarea ºi ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Legea 167/28.05.2013 pentru modificarea ºi completarea Ordonanþei Guvernului nr. 129/2000 privind formarea profesionalã a adulþilor

buna ziua,
sunt specialist in baza ajpis si am fost sunata de un furnizor de servicii, spunand-mi ca nu mai pot fi numita in comisii de evaluare (din care am facut parte pana acum) deoarece conform noii legi nu am nu stiu ce patalama de evaluator. e adevarat?
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 16:40, 8 August 2013
Se refera la formarea profesionala a adultilor. Nu are legatura cu sectiunea expertize judiciare si extrajudiciare.
Voi muta discutia in sectiunea - raspunsuri in comunitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Expert consultant Carmen Aionesei Carmen Aionesei Pentru efectuarea unei expertize judiciare s-a stabilit de instanta un expert consultant din partea partii parate. Este necesar intocmirea unui plan de lucru ... (vezi toată discuția)
Expertiza unei suprafete cu pasune MALAC MALAC Am facut o plangere la politie cum ca un cetatean mi-a pascut cu oile pasunea in suprafata de 0,90 ha teren luat in arenda.Am dus comisie de la primarie la ... (vezi toată discuția)
Expert evaluator care in mod repetat nu depune expertiza alex_sole alex_sole Buna ziua, Intr-un proces de succesiune, in discutie fiind terenuri imobile de valori diferite, instanta a desemnat expert evaluator, care, insa, nu a depus ... (vezi toată discuția)