avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 869 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii REVISAL - cine poate depune?
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

REVISAL - cine poate depune?

Buna ziua,

O societate cu 6 angajati, din care unul este contabil (angajat cu contract individual de munca cu 2 ore/zi), poate acesta sa opereze in REVISAL? (Mentionez ca are decizie de numire pentru aceasta activitate)Sau trebuie obligatoriu o persoana calificata ca inspector resurse umane sau o firma care face acest lucru?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:29, 9 August 2013
pentru ca are decizie, poate opera in Revisal
Prin art.2 alin.5 din HG nr.500/2011 s-a prevazut ca , completarea si transmiterea registrului se fac de catre una sau mai multe persoane nominalizate prin decizie scrisa de catre angajator.

Prin urmare, persoana desemnata sa completeze si sa transmita REVISAL-ul poate fi I.R.U. sau o alta persoana.

In speta, cum contabilul are o astfel de decizie atunci el va completa si transmite REVISA-ul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inspector resure umane molly27 molly27 Stie cineva , ca orice societate este obligata sa aibe IRU sau poate sa incheie un contract de prestari servicii cu o persoana care are calificarea IRU? sau ... (vezi toată discuția)
Operare date in revisal si itm online ManeaG ManeaG Buna ziua, As dori sa stiu daca persoana care opereaza in Revisal si transmite registru pe ITM online, trebuie sa fie inspector resurse umane sau nu. Citind ... (vezi toată discuția)
I.t.m. si revisalul poolmat poolmat TREBUIE SA ANGAJEZ PE CINEVA SPECIAL PENTRU A-MI TRANSMITE DATELE LA I.T.M. ? SAU POT SI SINGUR ,DEJI NU AM CURSURILE DE INPECTOR DE RESURSE UMANE ? MENTIONEZ ... (vezi toată discuția)