avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 751 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie invaliditate
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie invaliditate

Buna ziua,
Tatal meu in varsta de 78 ani- pensionar, i-a fost amputat piciorul drept: are drept si la pensie de invaliditate? in ce conditii?
Multumesc mult pentru orice informatie
Cel mai recent răspuns: lucik_62 , utilizator 19:38, 11 August 2013
1. Din sistemul public de pensie se poate beneficia numai de o singura pensie.

2. Dar mergeti la Directia de Asistenta Sociala si Protectia Copilului sa i se stabileasca un grad de handicap pentru care va primi o indemnizatie.
Multumesc mult de raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie de invaliditate si alte drepturi kmelia2004 kmelia2004 Buna seara ! Un pensionar care are un picior amputat poate beneficia si de pensie de invaliditate sau alte drepturi ? Multumesc ! (vezi toată discuția)
Buna ziua va rog mult sa ma ajutati cu un raspuns .tatalui meu ... Bogdanada Bogdanada Buna ziua va rog mult sa ma ajutati cu un raspuns .Tatalui meu i a fost amputat piciorul sting de la coapsa poate beneficia de gradul de handicap si pe ... (vezi toată discuția)
Care este diferenta intre asistent personal si insotitor? karmyna karmyna mama mea a primit recent(dupa doua luni de depunere al dosarului), certificatul de handicap grav grad 1 cu asistent personal. ma intereseaza care este ... (vezi toată discuția)