avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 643 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale inregistrare firma la primarie
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

inregistrare firma la primarie

Buna ziua tuturor,
o societate oarecare, care nu detine bunuri supuse impozitelor/taxelor locale, are obligatia de a se inregistra la primarie, si a depune in acest scop documentele: copie CUI, copie Act constitutiv, copie Contract de comodat+extras CF, copie act identitate administrator? de asemenea, are obligatia depunerii declaratiilor de impunere pentru toate impozitele si taxele locale cu valori 0?

in Codul Fiscal nu am gasit aceste obligatii, unde sa mai caut?

functionarul de la taxe si impozite locala imi solicita plata taxei pentru afisaj in scop publicitar, pe motivul ca toate firmele au obligatia de a pune un panou/afis cu denumirea firmei si nr.autorizare, chiar daca nu e pusa, trebuie platita aceasta taxa? unde anume este reglementata aceasta situatie?

multumesc pentru orice raspuns care sa-mi clarifice punctul de vedere...
Cel mai recent răspuns: bea_foris , utilizator 14:23, 18 Martie 2009
De unde si pana unde ideea asta?!Poate numai in cazul in care ar avea nevoie de un certificat fiscal de la diectia taxe si impozite locale.Toate firmele au obligatia de a afisa denumirea firmei unde?
Ideea vine de la functionarul taxe/impozite locale, cu mustrari la adresa mea, de ce nu am inregistrat firma existenta din 2008??!! ca era (dupa el) obligatoriu. asa cum am descris mai sus.
cu privire la afisarea panoului cu denumirea firmei: pe exteriorul cladirii, cica...
mi se pare abuziv, fara sens, sa-mi solicite acte ca Actul constitutiv sau contractul de comodat, acestea fiind publice doar contra cost la Registrul Comertului(nu?).

merci.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tabla/inscriptie cu numele firmei pe cladire buliway buliway Buna ziua! Recent mi-am deschis un punct de lucru, si lucrez in domeniul IT, mai exact creare pagini web si promovari online. Inchiriez biroul de la o ... (vezi toată discuția)
Taxe pentru banner madav1981 madav1981 vreau sa pun un banner publicitar in interiorul unei terase de apartament(terasa nu e inchisa cu geam). trebuie platite taxe pentru bannerul respectiv? (vezi toată discuția)
Autorizatie de constructie pentru afisaj interior? ileana madalina ileana madalina Buna ziua! Am infiintat de curand un cabinet medical individual stomatologic si as dori sa montez un panou publicitar. Pentru cele situate pe peretele ... (vezi toată discuția)