avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 348 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Urgent - oferta declarata de doua ori neconforma
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Urgent - oferta declarata de doua ori neconforma

Am participat la o licitatie unde am fost declarati neconformi. Am facut contestatie la consiliul. CNSC ne-a dat dreptate in parte fapt pentru care in tremenul de contestatie am depus plangere la Curte, plangere care a fost adusa la cunostinta autoritatii contractante. Acum ma trezesc cu un nou comunicat din partea autoritatii prin care imi declara in baza deciziei CNSC oferta neconforma.

In aceasta situatie ce sa fac mai contesta inca odata al doilea comunicat la CNSC cu toate ca pentru primul am plangerea pe rol la curte?
Pot sa acuz cu ceva autoritatea contractanta ca nu a luat act de plangerea mea si a procedat la emiterea unui nou comunicat????
Care ar fi procedura ca nu mai inteleg nimic???????????????/
Cel mai recent răspuns: andr_georgi , utilizator 12:46, 12 August 2013
AC a reluat probabil procedura in baza primei decizii CNSC si a emis un nou raport al procedurii.

Nu are nicio legatura prima contestatie si plangerea la Curtea de Apel. Puteti depune o a doua contestatie fata de cel de-al doilea rezultat al procedurii, conform art.255 si 256. Daca este cazul, puteti invoca inclusiv faptul ca nu s-a respectat prima decizie CNSC, oferta dvs. fiind declarata din nou neconforma, pe acelasi motiv (probabil asa a fost, dvs. stiti exact).
Ultima modificare: Luni, 12 August 2013
vlad nicolae, moderator
multumesc mult

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Achizitii publice- lipsa invitatie licitatie electronica MARIACCS MARIACCS Buna ziua, Solicit ajutor .Firma pe care o reprezint a participat la o licitatie publica.In urma deschiderii ofertelor ni s-a transmis doar un proces verbal ... (vezi toată discuția)
Licitatie, descalificare contestata si admisa de cnsc laurafalamas laurafalamas Buna, Am o intrebare la dumneavostra legata de achizitiile publice. In 2012 am participat la o licitatie. AC ne-au descalificat oferta ca fiind neconforma. ... (vezi toată discuția)
Admitere plangere impotriva deciziei cnsc karyma karyma - AC organizeaza procedura de licitatie deschisa pentru achizitie servicii de siguranta; - se depun doua oferte: A si B; - se adjudeca oferta A;; - ... (vezi toată discuția)