avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 540 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Impozit cesiune
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Impozit cesiune

speta este urmatoarea:
o persoana fizica da cu titlu de imprumut altei persoane fizice o suma de bani fara dobanda si fara alte comisioane . Dupa aceea creditorul nu mai poate sa-si recupereze suma imprumutata si isi cesioneaza cu titlu oneros altei persoane fizice creanta care o avea fata de debitor , la un pret mai mic decat valoarea creantei- a sumei imprumutate .In acest caz cedentul - persoana fizica plateste impozit pe pretul incasat din cesiunea de creanta ? Cu multumiri !

Alte discuții în legătură

Impozit pe venit rezultat din cesiune de creanta gsorin gsorin speta este urmatoarea: o persoana fizica cesioneaza cu titlu oneros altei persoane fizice o creanta , la un pret mai mic decat valoarea creantei .In acest ... (vezi toată discuția)
Model notificare cesiune de creanta cerveza123 cerveza123 Buna ziua! Ma poate ajuta cineva cu un model de notificare cesiune de creanta? Va multumesc anticipat! (vezi toată discuția)
Cesiune de creanta sau novatie cu schimbare de creditor smeagull smeagull Buna seara, Dintre cesiunea de creanta si novatie, ce credeti ca ar fi mai potrivit (=apropiat de starea de fapt) in speta de mai jos: Intre A1 si B ... (vezi toată discuția)