Am nevoie de un pic de ajutor daca ma poate ajuta cineva.
In luna mai 2008 actuala sotie si eu am contractat un imprumut de nevoi personale cu ipoteci pe apartamentele parintilor.
Scopul a fost acela de a cumpara impreuna un apartament.
Am semnat o promisiune de vanzare-cumparare, am achitat suma integrala pentru apartament, dar acum nu ne mai intelegem si am renuntat la apartament.
Cel de la care am cumparat, a restituit banii inapoi in cont, singura problema este ca actuala sotie este trecuta in contract ca si Imprumutat, eu apar ca si co-platitor, ea este titulara de cont, eu imputernicit.
In concluzie, m-am trezit ca a virat toti banii in contul altei persoane, care a cumparat acelasi apartament.
Rog mult un sfat bun!!!
...sa inteleg ca sora urmeaza sa cumpere apartamentul cu banii obtinuti din creditul pe care il platiti amandoi?...daca e asa va trebui sa faceti o conventie prin care sora recunoaste ca a primit banii imprumut de la dvs si se obliga sa suporte ea toate ratele catre banca...aceasta conventie nu e opozabila bancii dar cel putin aveti un inscris...ca sa nu va treziti ca platiti apartamentul altcuiva...
...contractde imprumut pe care va sfatuiesc sa-l garanteze cumnata cu apartamentul pe care il cumpara...adica sa puneti ipoteca pentru suma imprumutata...
eu cred ca domnul s-a referit la faptul ca sotia l-a "fentat" si a luat banii din imprumut, i-a dat sorei si aceasta a cumparat respectivul apartament (pt sotia d-lui)...iar acum d-l este bun de plata pt creditul respectiv.
sper sa nu ma fi inselat