avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1071 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Credit nevoi personale cu ipoteca, eu co-platitor..
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Credit nevoi personale cu ipoteca, eu co-platitor..

Am nevoie de un pic de ajutor daca ma poate ajuta cineva.
In luna mai 2008 actuala sotie si eu am contractat un imprumut de nevoi personale cu ipoteci pe apartamentele parintilor.
Scopul a fost acela de a cumpara impreuna un apartament.
Am semnat o promisiune de vanzare-cumparare, am achitat suma integrala pentru apartament, dar acum nu ne mai intelegem si am renuntat la apartament.
Cel de la care am cumparat, a restituit banii inapoi in cont, singura problema este ca actuala sotie este trecuta in contract ca si Imprumutat, eu apar ca si co-platitor, ea este titulara de cont, eu imputernicit.
In concluzie, m-am trezit ca a virat toti banii in contul altei persoane, care a cumparat acelasi apartament.
Rog mult un sfat bun!!!
Cel mai recent răspuns: ContSters4579 , utilizator 17:44, 17 Martie 2009
...cine a virat banii in contul altei persoane si de ce?...
actuala sotie a virat banii fara stirea si acordul meu in contul surorii ei, care a caumparat acelasi apartament.
...sa inteleg ca sora urmeaza sa cumpere apartamentul cu banii obtinuti din creditul pe care il platiti amandoi?...daca e asa va trebui sa faceti o conventie prin care sora recunoaste ca a primit banii imprumut de la dvs si se obliga sa suporte ea toate ratele catre banca...aceasta conventie nu e opozabila bancii dar cel putin aveti un inscris...ca sa nu va treziti ca platiti apartamentul altcuiva...
...contractde imprumut pe care va sfatuiesc sa-l garanteze cumnata cu apartamentul pe care il cumpara...adica sa puneti ipoteca pentru suma imprumutata...
eu cred ca domnul s-a referit la faptul ca sotia l-a "fentat" si a luat banii din imprumut, i-a dat sorei si aceasta a cumparat respectivul apartament (pt sotia d-lui)...iar acum d-l este bun de plata pt creditul respectiv.
sper sa nu ma fi inselat

Alte discuții în legătură

Executare silita co-ipotecari Geanina Maria Geanina Maria Ce se intampla cu co-ipotecarii dupa executarea silita daca creanta nu este acoperita? Daca imprumutantul nu are alte bunuri sau salariu iar eu in contractul ... (vezi toată discuția)
Partaj in caz de ipoteca anca&lary anca&lary Buna seara tuturor si va felicit pentru activitatile pe care le desfasurati pe acest site. As dori sa va adresez cateva intrebari, caci sunt intr-o situatie ... (vezi toată discuția)
Prescriere credit cu ipoteca Aurelian22 Aurelian22 Bună ziua. Vă rog dati-mi si mie un sfat în urmatoarea speță: Locuiesc în Buzău într-un apartament cumpărat de părinții mei (ei sunt ... (vezi toată discuția)