avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 804 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Tutela
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Tutela

ce implica obtinerea unei tutele din partea autoritatii tutelare?
tatal meu este bolnav de cancer si fara venit si doreste sa mi faca act de vanzare cumparare pe un bun cu conditia sa am grija de el.
are o varsta mai inaintata, 80 ani, iar notarul a cerut tutela din partea autoritatii tutelare.

Alte discuții în legătură

Mostenire testamentara vs. mostenire legala vs.... tuxum tuxum Buna ziua, Tatal meu este bolnav de cancer in stadiu terminal. Acesta are un imobil pe numele sau si doreste ca sa il treaca pe numele fratelui meu (suntem ... (vezi toată discuția)
Instrainarea apartamentului cu scopul de a ma inlatura de la o eventuala mostenire doru duca doru duca Mama mea in varsta de 80 de ani imediat dupa 1989 a intocmit actele pentru cumpararea apartamentului unde locuia si unde eu mi-am petrecut copilaria. Dupa ce a ... (vezi toată discuția)
Cum este mai bine - rezolvare probleme mostenire diana33 diana33 Buna seara! Acum patru luni am facut succesiunea dupa mama mea care a decedat pe 23 noiembrie 2010; cu mult scandal si amenintari din partea fratelui care nu ... (vezi toată discuția)