Situatia este asa...am un garaj sub bloc de 4 etaje....prin garajul meu trec aproape toate conductele de scurgere ale blocului/tronsonului (scurgere menajera, scurgerea apei de pe bloc, alimentare cu apa)....fiind invechite unele din ele picura...cel mai grav este cu teava de scurgere de la bucatarie/baia mica care e fisurata undeva in perete la unul din etajele superioare...infiltratia de apa ajunge pana la tavanul garajului (parter) si de acolo pe conducta se prelinge la mine in garaj....am luat legatura cu locatarii si toti dau din umeri ca ei nu sparg zidul sa repare, deci nu stiu exact unde e spartura...cine ar trebui sa repare conducta de scurgere si cine plateste pt reparatie? ale cui sunt conductele respective care trec prin garajul meu? care sunt pasii care trebuie urmati?
Conductele din garaj sunt in proprietatea tuturor proprietarilor din acel imobil.Solicitati in scris asociatiei analizarea deficientei si trecerea urgenta la eliminarea scurgeri de apa. Daca scurgerea provine din instalatia proprie plateste proprietarul in cauza iar daca scurgerea provine din instalatia comuna plateste asociatia.Puteti solicita chiar si despagubire.