avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 717 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cod COR economist
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cod COR economist

Buna ziua,

As dori sa stiu care este noul cod COR pentru functia de economist. Este vorba de angajarea unei persoane pe post de economist, care are rolul de a intocmi documente privind achizitii, productie si vanzare, etc., insa nu tine si contabilitate (contabilitatea este tinuta de o firma specializata).
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:01, 12 August 2013
Codurile COR pentru economist sunt :
263101 - Consilier/expert/inspector/referent/economist in management

263102 - Consilier/expert/inspector/referent/economist in economie generala

263103 - Consilier/expert/inspector/referent/economist in economia mediului

263104 - Consilier/expert/inspector/referent/economist in comert si marketing

263105 - Consilier/expert/inspector/referent/economist in relatii economice internationale

263106 - Consilier/expert/inspector/referent/economist in gestiunea economica

Puteti folosi si codul 214946.- Expert achizitii publice
Multumesc de ajutor.

Din cate am reusit sa gasesc, cred ca este mai potrivit 263102 - Consilier/expert/inspector/referent/economist in economie generala. Cel de gestiune economica tine mult mai mult de contabilitate, iar expert achizitii publice nu prea corespunde, din cate am vazut in fisa postului. Sper doar sa nu fie o problema ca firma are un angajat ca Economist in economie generala si un contract cu o firma de contabilitate.
Nu cred ca este o problema. Numai ca in fisa psotului ar trebui sa-i precizati exact atributiile care trebuie sa le indeplineasca persoana respectiva. Astfel se va face diferenta cu privire la firma de contabilitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cor economist ContSters338232 ContSters338232 Va rog sa-mi spuneti care este codul COR pentru postul de ECONOMIST. Multumesc. (vezi toată discuția)
Poti lucra la o firma privata in functia de referent? Maria.Istoc Maria.Istoc Eu am studii superioare economice si sefa mea vrea sa ma angajeze ca si referend. Mentionez ca nu am liceul economic ci facultatea.(ca ar fi vrut contabila in ... (vezi toată discuția)
coduri cor noi pentru economisti 2011  Gabriela Monica Ionescu Gabriela Monica Ionescu [b]S-a publicat in Monitorul Oficial al Romaniei un nou cod COR pentru economisti, conform Ordinului Comuna 1832/2011 MMFPS si 856/2011 INS legate de ... (vezi toată discuția)