avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 499 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Legea pensiilor 263/2010
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Legea pensiilor 263/2010

conform art.151 alin.(2) din legea 263/2010 hotararile care nu au fost atacate in
instanta in termen de 30 zile de la comunicare raman definitive; la acel moment hotararea parea corecta si ca atare nu a fost contestata,dar recitind-o ulterior am constatat ca hotararea era data in baza unor date colectate din carnetul de munca in mod eronat.In acest caz mai exista o cale de atac?
Cel mai recent răspuns: sv.cristian , utilizator 12:19, 15 August 2013
hotararea comisiei care nu a fost atacata in termen de 30 de zile, de la comunicare, ramane definitiva.
depuneti o noua sesizare prin care sa aratati eroarea constatata sau puteti sa solicitati lamuriri suplimentare sau solicitati audienta la directorul pe partea de stabiliri si plati pensii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comisia a hotarat depensionarea tatalui meu mantraian mantraian Tatal meu are 61 de ani si a primit o pensie de boala conform dosarului medical pana in aceasta toamna cand in cadrul comisiei a primit decizia de suspendare a ... (vezi toată discuția)
La ce articol de lege sa ma refer ? ContSters326883 ContSters326883 Mi s-a respins dosarul de inscriere la pensie la limita de virsta . Va rog sa-mi spuneti la ce lege sa ma refer cind voi cere judecatorului cererea la ... (vezi toată discuția)
Furt sau nevoi ale mapn pentru interceptarea ozn-rilor flocirel flocirel In anul 2010 am fost... sanctionat(ca toata lumea) cu 25 %,am inteles in sensul ca a fost condamnata toata lumea.Primesc mai acusica cateva zile o noua decizie ... (vezi toată discuția)