avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 949 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Vanzare locuinta ANL
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Vanzare locuinta ANL

Va rog sa ma ajutati in urmatoarea speta:
Locuiesc intr-un bloc ANL de 8 ani. Pentru 5 ani am avut contract cu termen stabilit, in fiecare an reinoiesc contractul. Pot fi obligat sa cumpar acest apartament in situatia in care ANL il scot va vanzare sau pot continua sa raman in el cat vreau avand in vedere ca el are caracter de locuinta sociala.
Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Problema acte anl nene nene Buna ziua! Stau la un bloc ANL de 5 ani.Azi a trebuit sa merg sa reinoiesc contractul. In fisa de reinoire trebuie sa atasez un document notarial cum ca nu ... (vezi toată discuția)
Cumparare locuinta cu chirie de la anl ancasiia ancasiia Locuiesc intr-un apartament cu chirie de la ANL si am inteles ca dupa 5 ani se poate cumpara. Problema mea este urmataorea: dosarul de inchiriere a fost facut ... (vezi toată discuția)
Locuinta in proprietate stefana50 stefana50 BUNA SEARA -LA MULTI ANI! Vrea sa solicite copilul meu locuinta sociala sau ANL,la criterii se solicia ca sa dea declaratie pe proprie raspundere ca nu a ... (vezi toată discuția)