avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 922 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Problema acte ANL
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Problema acte ANL

Buna ziua! Stau la un bloc ANL de 5 ani.Azi a trebuit sa merg sa reinoiesc contractul. In fisa de reinoire trebuie sa atasez un document notarial cum ca nu detin alte proprietati. Acum 1 an tata a murit. Am 3/16 impreuna cu fratele (si el tot 3/16)dintr-un apartament cu 3 camere unde sta mama. Fratele nu ne da voie sa ii ocupam cele 3/16 iar mama sa nu ne vada. Am sotie si copil de 5 ani.
1.Daca depun actele cum ca nu detin proprietate ce mi se poate intampla? Ca nu avem unde sa ne ducem...
2. Exista vreo alta posibilitate sa ramanem acolo la ANL?
3. Daca detin acele 3/16 voi mai putea cumpara vreodata acest apartament?
Va rog sa ma ajutati!!

Alte discuții în legătură

Mostenire iuliana_emilia iuliana_emilia tata a murit acum 1 an si jumatate si are 2 fete din prima casatorie mama ma mai are pe mine pentru ca fratele meu a murit acum 3 luni la fel si ea din prima ... (vezi toată discuția)
Imobiliar mosteanumadalina mosteanumadalina Buna ziua, 1974-tata are proprietate personala casa la curte 1975-tata se casatoreste rezulta 2 copii, eu si fratele meu 1980-tata pus de mama vinde casa ... (vezi toată discuția)
Succesiune georgeta1986 georgeta1986 acum13 ani tata a murit,in urma lui a ramas un apartament cu 2camere la parterul unui bloc din mioveni jud.arges,care ulterior a suferit imbunatatiri pe care ... (vezi toată discuția)