avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 540 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Acte cesiune parti sociale
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Acte cesiune parti sociale

Buna ziua,

va rog sa imi spuneti ce acte sunt necesare pentru cesionarea partilor sociale intre asociati? mai este nevoie de notar?

multumesc.
Cel mai recent răspuns: Maria-Criss , utilizator 12:32, 20 August 2013
Actele necesare cesiunii de parti sociale le gasiti aici: [ link extern ]
va multumesc.
Exista situatii in care se incheie contractul de cesiune la notariat, dar nu in toate. mergeti cu actele la un avocat
Actul de transmitere a partilor sociale se poate intocmi la avocat, notar, la serviciul de asistenta juridica din cadrul registrului comertului sau sub semnatura privata.
Va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cesionare parti sociale zuzi zuzi Impreuna cu sotul meu avem un SRL, suntem asociati 50-50%, el este acum administratorul firmei. In cazul divortului, daca sotul e de acord sa-mi cesioneze mie ... (vezi toată discuția)
Cesiune parti sociale Goran Carmen Goran Carmen Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti cum pot iesi din firma fiind asociat cu 50% procente? Am creditat firma, sediul social este in apartamentul meu. Pot sa ies ... (vezi toată discuția)
Procedura cesiune parti sociale catre administratorul srl (care nu este si asociat) Irina S. Irina S. Care este procedura exacta (pasi de urmat) si ce costuri impica, pentru ca asociatii unui srl (unul are 90% iar celalalt 10%) sa cesioneze toate partile ... (vezi toată discuția)