Buna,
Am mers azi la ANAF sa depun o cerere pt. inregistrare in Registrul Operatorilor Intracomunitari si mi-au cerut "Certificat constatator ONRC in forma lunga"
Cu ce documente trebuie sa ma prezint la ONRC ca sa obtin acest certificat ? Eu sunt asociat in firma, mai am nevoie de vreo imputernicire / delegatie ?
Am incercat sa aflu info pe site-ul ONRC dar eu n-am gasit vreun model de cerere de certificat constatator. Deci, ce completez ?
Registrul comertului emite doua tipuri de certificate constatatoare: - unul de informare in baza Legii nr. 26/1990 privind registrul comertului si unul de autorizare in baza Legii nr. 359/2004 privind simplificarea formalităţilor la înregistrarea în registrul comerţului a persoanelor fizice, asociaţiilor familiale şi persoanelor juridice, înregistrarea fiscală a acestora, precum şi la autorizarea funcţionării persoanelor juridice.
Autorizare itm
Etasty
Buna ziua,
Suntem un SRL nou infiintat in baza Legii 359 I 2004 si, conform Legii 319/2006, autorizarea ssm este realizata in momentul inregistrarii la ... (vezi toată discuția)