Am cumparat un telefon, care avea un mic defect, fara sa mi se zica..dar l-am dat imediat mai departe. Persoana a cui era telefonul nu si-a dezactivat conturile. Ultima persoana la care a ajuns telefonul, a postat pe facebook-ul primei persoane ca e neserios, si i-a sters anunturile de pe un site de vanzari, si a postat anunturile lui, dar evident nu a schimbat nr de telefon, si era apelat domul de la care am luat prima data telefonul.
Si acuma m-a sunat cel al caruia a fost telefonul sa-mi spuna ca a mers la politie ca a depus pe nr meu, nr de cartela, o plangere ca i-am accesat conturile si ca a angajat un avocat.(dar nu stie numele si nici adresa mea, suntem din alte localitati) M-a sunat si un tip de la politie sa merg la ei, dar eu sunt plecat din zona momentan. Si m-a amenintat ca se face puscarie si de astea. Iar eu nu mai am nici datele de contact a persoanei a cui este acuma telefonul.
va duceti la politie, dati declaratie privind situatia de fapt.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Facebook dezactivat
Unicka20
Buna dragii mei! La Multi Ani! Vin si eu cu o intrebare...Am cont Facebook de 10 ani si am postat ceva cu firma Adidas, la câteva zile primesc mesaj ca s-a ... (vezi toată discuția)