avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 868 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Cont lasat deschis pe telefon si utilizat de alta ...
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Cont lasat deschis pe telefon si utilizat de alta persoana

Am cumparat un telefon, care avea un mic defect, fara sa mi se zica..dar l-am dat imediat mai departe. Persoana a cui era telefonul nu si-a dezactivat conturile. Ultima persoana la care a ajuns telefonul, a postat pe facebook-ul primei persoane ca e neserios, si i-a sters anunturile de pe un site de vanzari, si a postat anunturile lui, dar evident nu a schimbat nr de telefon, si era apelat domul de la care am luat prima data telefonul.

Si acuma m-a sunat cel al caruia a fost telefonul sa-mi spuna ca a mers la politie ca a depus pe nr meu, nr de cartela, o plangere ca i-am accesat conturile si ca a angajat un avocat.(dar nu stie numele si nici adresa mea, suntem din alte localitati) M-a sunat si un tip de la politie sa merg la ei, dar eu sunt plecat din zona momentan. Si m-a amenintat ca se face puscarie si de astea. Iar eu nu mai am nici datele de contact a persoanei a cui este acuma telefonul.

Ce este de facut?
Cel mai recent răspuns: romibaro , utilizator 13:03, 16 August 2013
va duceti la politie, dati declaratie privind situatia de fapt.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Facebook dezactivat Unicka20 Unicka20 Buna dragii mei! La Multi Ani! Vin si eu cu o intrebare...Am cont Facebook de 10 ani si am postat ceva cu firma Adidas, la câteva zile primesc mesaj ca s-a ... (vezi toată discuția)
Amenintare aiurea - cum pot scapa basma curata hahaga hahaga M-am complicat cu o fata din club. Mi-a promis marea si sarea. Si cand sa vina la intalnire m-a lasat brusc. Acelei fete i-am dat chiar si suma de 700 lei ... (vezi toată discuția)
Amenintari, santaj, hartuire si defaimare alina3345 alina3345 Buna ziua. In urma cu un an, am avut o relatie de un an jumate cu un taximetrist.dupa o luna, a inceput sa ma injure,ii spuneam ca vreau sa ne despartim si ma ... (vezi toată discuția)