avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 919 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Caut avocat proces contestare succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Caut avocat proces contestare succesiune

Buna ziua . Doresc un avocat bun sa recapat ceea ce imi revine in urma decesului tatalui meu . Tatal meu suferea de screloza, si in nestiinta mea a semnat in favoarea fratelui sau .
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 10:40, 18 August 2013
In lista de consultanti, filtrati dupa localitatea pe care o doriti si vi se vor afisa toti avocatii din acea localitate; va alegeti unul din acea lista si il contactati.

www.avocatnet.ro/content/con...
Interventie moderator - topic inchis

Conform Regulamentului - art 2.6. - In forum nu se stabilesc relatii profesionale intre cel care intreaba si cel care raspunde, cererile si ofertele de consultanta (fie ele si pro bono) se fac numai prin intermediul mesageriei private.

Cautati in lista consultantilor si contactati un avocat, daca va doriti acest lucru

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rog un avocat sã mã contacteze rapid ca sã-l dau în judecatã pe administratorul blocului Nabukadnezar Nabukadnezar pe scurt holul mi-a fost inundat din cauza coloanei verticale, mi-a promis că plata va fi făcută din banii blocului ?i acum am înregistrat disu?ia în ... (vezi toată discuția)
Avocati buni in constanta iulianastefan iulianastefan ce avocati buni sunt in constanta? nu foarte scump si sa nu poate sa fie mituit.Mentionez ca sunt partea vatamata nu vinovatul... (vezi toată discuția)