JohnnyBRB a scris:
Trebusoara sta cam asa: Pentru ca respectivul contract de inchiriere sa va fie opozabil (adica, printre altele, sa fiti obligat sa permiteti in continuare chiriasului sa stea in acel imobil), trebuie ca sa FI FOST INSCRIS in cartea funciara INAINTE ca dumneavoastra sa cumparati imobilul. Daca nu a fost inscris, ii puteti da afara! ... oricum, chiria trebuie sa v-o plateasca dumneavoastra!
La banca i s-a impus sa aduca extras de carte funciara si extras de informare, trebuia sa fie specificat ceva legat de chirie in aceste adeverinte daca era inscris in cartea funciara ??? Sigur nu a fost specificat nimic in acele adeverinte ptr ca atunci Banca reactiona !!! Si o sa mai intampin o problema, plata intretinerii pe luna in curs si plata catre Electrica, cum sa procedez, legal, sa-l oblig sa-si plateasca darile dupa ce va parasi imobilul ???
Cat despre contract, mi-a "aruncat" o vorba ca acel contract a fost conceput de avocat si ca a redus termenul de sedere in imobilul MEU, de buna voie, baiat bun :D
Daca nu se tine de promisiune si incearca sa traga de timp, dupa 1 sept., pot forta "nota" si sa-l arunc direct in strada fara sa am repercursiuni legale ??? Sau pot solicita Politia sa-l forteze sa paraseasca imobilul ?? Care metoda ar fi legala si sigura ??? Pun atatea intrebari ptr ca in capul meu este o dezordine totala din cauza acestui subiect. Multumesc anticipat ptr intelegere !!!