avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1072 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Precizati capatul procesual pasiv, in sensul daca ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Precizati capatul procesual pasiv, in sensul daca intelegeti sa va judecati in contradictoriu cu Primaria sau cu Subcomisia locala de fond funciar

Buna ziua, am o problema de rezolvat si va cer ajutorul. Am chemat in instanta Primaria, conform prevederilor legilor fondului funciar, pentru acordarea de despagubiri pentru un teren (gradina la tara) care, in decursul timpului a devenit spatiu verde intr-un cartier de blocuri. Corespondenta amiabila dureaza din 1991, fara solutie. Am apelat la Institutia Prefectului pentru solutionare si dosarul a fost trimis la Subcomisia locala de fond funciar, pentru completari, cu recomandarea de a ma adresa Primariei pentru comunicarea stadiului dosarului, ceea ce am si facut, fara a primi vre-un raspuns. Intrebarea este daca dosarul incomplet putea ajunge la Subcomisia locala si de ce nu mi-a solicitat completarea? Instanta imi pune intrebarea din Subiect. Ce pot sa raspund?
Ultima modificare: Luni, 19 August 2013
svneagu, utilizator
Cel mai recent răspuns: svneagu , utilizator 18:55, 19 August 2013
calitate procesuala pasiva are comisia locala prin primar si comisia judeteana prin prefect sau prefectul ca institutie

primaria nu are capacitate de folosinta, adica nu exista si nu poate sta in judecata...find doar un edificiu unde se papa bani
Multumiri pentru interventie, svneagu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comisa locala de fond funciara de pe langa pmb vs subcomisia ? dumitru2000 dumitru2000 Cunoaste cineva cine are calitate procesuala pasiva in ,momentul de fata intr-un proces de fond fucniar ? Comisia locala Bucuresti de pe langa Primaria ... (vezi toată discuția)
Nou: comisia locala bucuresti fond funciar dumitru2000 dumitru2000 prin Ordin de prefect (din sept 2008) s-a infiintat comisia locala de fond funciar de pe langa Primaria Generala. Totodata, subcomsiile se pare ca si-au ... (vezi toată discuția)
Actiune anulare titlu proprietate Viviana Savulescu Viviana Savulescu exista pe rol actiune in instanta de anulare a unui titlu de proprietate. Este corect sa fie reclamant primarul X in calitate de presedinte comisie ff? cine ... (vezi toată discuția)