avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 763 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale impozit cladire-sediu social
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

impozit cladire-sediu social

Buna seara,

Acum 3 ani am fost de acord ca o societate sa-si faca sediu social in locuinta mea. Intre timp firma oricum nu mai functioneaza dar firma e activa din punct de vedere al fiscului/camera de comert. Am auzit ca de la anul impozitul pe cladire(proprietate personala) datorita acestui sediu social va fi cu mult mai mare. Eu nu am contract de inchiriere cu aceasta societate ci doar un contract de comodat. Exista o reglementare care ma obliga sa platesc un impozit mai mare pe cladire? Cum pot renunta la acest contract de comodat cu societatea respectiva tinand cont ca am luat legatura cu administratorul si acesta nu doreste sa-si mute sediul social pretextand ca nu are unde sa-si mute societatea si nici bani nu are?
Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Comodat magdutza80 magdutza80 Buna ziua, Am si eu o nelamurire. Este vorba despre o firma care are punct de lucru la o anumita adresa. Acum vrea sa mute sediul social la adresa unde are ... (vezi toată discuția)
Inchiriere sediu social claudelmai82 claudelmai82 Buna ziua. Suntem o sc care are un spatiu de inchiriat. Vechii chiriasi au avut sediul social in acest spatiu. Acum ei doresc sa prelungeasca sediul social pe ... (vezi toată discuția)
Pot inregistra o firma la acelasi sediu social ca si alta firma, prima firma avandu-l expirat. trismegist100 trismegist100 O persoana a inchiriat un sediu social acum 8 luni de zile pe o perioada de 6 luni altei unei persoane, pentru inregistrarea firmei, persoana data nu si-a ... (vezi toată discuția)