avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 807 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Comodat
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Comodat

Buna ziua,
Am si eu o nelamurire. Este vorba despre o firma care are punct de lucru la o anumita adresa. Acum vrea sa mute sediul social la adresa unde are punctul de lucru. Isi poate face singura comodat pe o camera de acolo? Sau cum se poate face?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: magdutza80 , utilizator 13:10, 13 August 2014
Societatea va trebui sa incheie un contract de comodat cu proprietarul imobilului respectiv pentru o camera. se va intocmi si o hotarare AGA ref la schimbarea sediului si aceste acte se vor inregistra la registru comertului.
In declaratia de avize model 3 (formular tip de la registru) se vor aviza la noul sediu social toate codurile caen ce se desfasoara la adresa respectiva.
La o adresa nu isi pot avea sediul social mai multe societati (cu anumite exceptii) insa pot fi mai multe puncte de lucru fara nicio restrictie.
Sediul cu ce titlu il foloseste firma ? (Este in patrimoniul societatii, are contract de inchiriere, comodat ... )?
are contract de inchiriere pt punct de lucru pe toata cladirea si o camera vrea sa o foloseasca pt sediu social
daca are acordul proprietarului poate sa-si mute si sediul la aceeiasi adresa.
Si ce trebuie sa faca? O declaratie prin care proprietarul e de acord ca firma sa foloseasca o camera de acolo ca sediu social?
Ultima modificare: Miercuri, 13 August 2014
magdutza80, utilizator

Alte discuții în legătură

Impozit cladire-sediu social ion damaschin ion damaschin Buna seara, Acum 3 ani am fost de acord ca o societate sa-si faca sediu social in locuinta mea. Intre timp firma oricum nu mai functioneaza dar firma e ... (vezi toată discuția)
Pot inregistra o firma la acelasi sediu social ca si alta firma, prima firma avandu-l expirat. trismegist100 trismegist100 O persoana a inchiriat un sediu social acum 8 luni de zile pe o perioada de 6 luni altei unei persoane, pentru inregistrarea firmei, persoana data nu si-a ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de la registrul comertului pentru functionare magazin valentina370 valentina370 Buna ziua, lamuriti-ma va rog si pe mine ce documente trebuie sa duc la Registrul Comertului Alexandria ca sa imi emita autorizatie de functionare pentru un ... (vezi toată discuția)