avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 567 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Comodat
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Comodat

Buna ziua,
Am si eu o nelamurire. Este vorba despre o firma care are punct de lucru la o anumita adresa. Acum vrea sa mute sediul social la adresa unde are punctul de lucru. Isi poate face singura comodat pe o camera de acolo? Sau cum se poate face?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: magdutza80 , utilizator 13:10, 13 August 2014
Da, eu am o cladire inchiriata , in aceasta situatie chiriasul a formulat un acord pe care l-am semnat cum ca sunt deacord sa-si faca sediul la adresa.
Cel mai corect ar fi ca la contractul de inchiriere sa faceti un act aditional in care sa inserati o clauza prin care proprietarul cladirii sa va permita infiintarea sediului. (Potrivit regulii ca o conventie nu poate fi modificata decat de un act cu aceeasi valoare juridica). Sigur .. va trebuie si acordul proprietarului in mod expres ... dar e bina sa rezolvati si problema contractului initial cu proprietarul.
Apoi ... procedura v-au explicat-o colegii anterior ..... contract .... hotarare AGA .... dosarul pentru registrul comertului il depuneti si ati terminat povestea.
Va multumesc mult pentru raspunsuri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit cladire-sediu social ion damaschin ion damaschin Buna seara, Acum 3 ani am fost de acord ca o societate sa-si faca sediu social in locuinta mea. Intre timp firma oricum nu mai functioneaza dar firma e ... (vezi toată discuția)
Pot inregistra o firma la acelasi sediu social ca si alta firma, prima firma avandu-l expirat. trismegist100 trismegist100 O persoana a inchiriat un sediu social acum 8 luni de zile pe o perioada de 6 luni altei unei persoane, pentru inregistrarea firmei, persoana data nu si-a ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de la registrul comertului pentru functionare magazin valentina370 valentina370 Buna ziua, lamuriti-ma va rog si pe mine ce documente trebuie sa duc la Registrul Comertului Alexandria ca sa imi emita autorizatie de functionare pentru un ... (vezi toată discuția)