avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Urmarit prin INTERPOL
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Urmarit prin INTERPOL

Cam de la ce pedeapsa cu executare in sus pot fi cerut inapoi in tara? De obicei ... stiu ca in contractele internationale se prevede de obicei o pedeapsa de 1-2 ani...

dar... in general cam de le ce pedeapsa in sus isi bat capul sa ma chiar caute?

L-am batut pe procuror: 1 an si 3 luni ...
Cel mai recent răspuns: papic8 , utilizator 01:30, 27 August 2013
Si mai am 2 ani cu suspendare, unde mi-am folosit deja toate caile de recurs.
Si cele ordinare si cele extraordinare

Va dati seama ca se vor agita foarte tare sa va caute...
Pedeapsa aplicata este suficienta cat sa se agite...
Se va face contopirea? Voi primi 2 ani ? sau 3 ani si 3 luni ?

Eu stiam ca daca e sub 4 ani ... nu se ostesneste nimeni sa ma caute...
Codul penal:

Art. 83. - Daca in cursul termenului de incercare cel condamnat a savarsit din nou o infractiune, pentru care s-a pronuntat o condamnare definitiva chiar dupa expirarea acestui termen, instanta revoca suspendarea conditionata, dispunand executarea in intregime a pedepsei, care nu se contopeste cu pedeapsa aplicata pentru noua infractiune.
Revocarea suspendarii pedepsei nu are loc insa, daca infractiunea savarsita ulterior a fost descoperita dupa expirarea termenului de incercare.
Daca infractiunea ulterioara este savarsita din culpa, se poate aplica suspendarea conditionata a executarii pedepsei chiar daca infractorul a fost condamnat anterior cu suspendarea conditionata a executarii pedepsei. In acest caz nu mai are loc revocarea primei suspendari.
La stabilirea pedepsei pentru infractiunea savarsita dupa ramanerea definitiva a hotararii de suspendare nu se mai aplica sporul prevazut de lege pentru recidiva.
Se aduna cele doua pedepse. 3 ani si 3 luni, faci 70% din pedeapsa...

Daca fugi trebuie sa nu fii prins pedeapsa + inca 5 ani , deci 8 ani si 3 luni ...

8 ani trebuie sa fii fugit...daca faci puscarie, faci doar 2 ani ..

alege ce iti convine

Alte discuții în legătură

Pedeapsa cu suspendare in termenul de incercare? daniela_dany88 daniela_dany88 Sotul meu a condus fara permis si a fost prins, i s-a dat o pedeapsa de 10 luni cu suspendare. Acum cateva luni a condus iarasi fara permis si a fost prins. Ce ... (vezi toată discuția)
Inselaciune-alcool animacikaa animacikaa daca sunt in termen de incercare (condamnat pt inselaciune) si in perioada de incercare sunt prins conducand masina in stare de ebrietate voi fi condamnat ca ... (vezi toată discuția)
Suspendare Happynes Happynes cum se executa pedeapsa cu suspendare?in penitenciar sau acasa de exemplu la 7 ani rog raspuns (vezi toată discuția)