avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 398 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Urmarit prin INTERPOL
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Urmarit prin INTERPOL

Cam de la ce pedeapsa cu executare in sus pot fi cerut inapoi in tara? De obicei ... stiu ca in contractele internationale se prevede de obicei o pedeapsa de 1-2 ani...

dar... in general cam de le ce pedeapsa in sus isi bat capul sa ma chiar caute?

L-am batut pe procuror: 1 an si 3 luni ...
Cel mai recent răspuns: papic8 , utilizator 01:30, 27 August 2013
la ultima condamnare mai pot face recurs si apel ... sper sa primesc 2 cu suspendare...

cum s-o impresionez pe doamna judecatoare?

am scos certicat IML pt. sotia mea
Nu ai specificat ce rol are sotia in toata povestea asta!
Business_man a scris:

Nu ai specificat ce rol are sotia in toata povestea asta!

Cred ca a vrut sa zica ca a scos ceva hartie medicala...sa arate ca sotia nu se poate intretine singura, ca e bolnava.etc

Doar a zis "Tiganu" ca vrea s-o impresioneze pe judecatoare...
Ultima modificare: Luni, 26 August 2013
papic8, utilizator
Hmmm , pe asta l-au adus inapoi din Ecuador : [ link extern ]

Ca loc de refugiu, dar şi pentru continuarea afacerii, Dorel Popa a ales Ecuadorul, ţară cu care România nu are un tratat de extrădare, trimiţând în ţară, încă alţi câţiva ani, droguri de mare risc, în special cocaină, ascunse în aparatură electronică şi în sticle de whisky.

În timp ce tatăl şi fratele său au fost reţinuţi şi arestaţi în ţară în urma unor acţiuni de prindere în flagrant, mama lui Dorel Popa, Floare Flonta, a plecat şi ea în Ecuador, negocierile pentru aducerea lor în faţa justiţiei din România începând încă din 2008.
Ultima modificare: Marți, 27 August 2013
papic8, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pedeapsa cu suspendare in termenul de incercare? daniela_dany88 daniela_dany88 Sotul meu a condus fara permis si a fost prins, i s-a dat o pedeapsa de 10 luni cu suspendare. Acum cateva luni a condus iarasi fara permis si a fost prins. Ce ... (vezi toată discuția)
Inselaciune-alcool animacikaa animacikaa daca sunt in termen de incercare (condamnat pt inselaciune) si in perioada de incercare sunt prins conducand masina in stare de ebrietate voi fi condamnat ca ... (vezi toată discuția)
Suspendare Happynes Happynes cum se executa pedeapsa cu suspendare?in penitenciar sau acasa de exemplu la 7 ani rog raspuns (vezi toată discuția)